sunnuntai 1. joulukuuta 2013

joulukuu ja oldies


Lokakuu loppui, marraskuu vilahti ja joulukuussa taas heräsin. Aika blogille.

Paljon on tässä hiljaisuuden vallitessa taas tapahtunut! Eilen parisuhteiltiin 3kk-päivän kunniaksi, mikä kuulostaa toisaalta paljolta ja toisaalta taas niin kovin vähältä. Nopeasti aika on joka tapauksessa juossut, mutta mikäs tässä. Rennon rauhallisesti löntystellen vaan eteenpäin. Muuten onkin sit juhlittu viikonloppuisin pikkujoulukautta kovinkin ahkerasti.

Blogin pariin oli tarkoitus palata jo vähän aikaisemmin, mutta muutama viikon takaisten tapahtumien vuoksi mieli oli hetken hyvinkin allapäin. Viime viikon koeviikko meni osittain tämän vuoksi vähän niin ja näin, mutta nyt olo on sellainen, että hyvillä mielin vaan kohti tulevaa ja toivottavasti (jälleen kerran :-D) myös ahkerampaa blogipanostusta. Kameran kanssa en ole pitkään aikaan ollut kunnolla liikenteessä, mutta kuten aina taukojen jälkeen, muisti vasta sen kanssa jälleen säätäessään, miten ikävä kuvaamista onkaan ollut.

Eipä sen pitempiä puheita. Lumen tuloa odotellessa, siihen asti yritän saada eetteriin ainakin matkakuvia ja myös tietokoneen arkistoihin pyörimään jääneitä kesäkuvia.

PS Oon pitkästä aikaa hurahtanut PMMP:hen! Myönnän, että myös Robinin biisien tahdissa hoilaan ihan mielelläni, mutta näin olen edes aavistuksen katu-uskottavampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti