tiistai 15. lokakuuta 2013

väriloisto



Kirjoittelen bussimatkan ratoksi postausta puhelimella ekaa kertaa ikinä, ja samalla vähän kuumottelen, onnistunko tässä säätäessäni poistamaan koko blogin. Joka tapauksessa uusi aluevalloitus tekniikan suhteen check! Niin tässä hektisessä yhteiskunnassa on nähtävästi käytettävä jokainen minuutti tehokkaasti.

Matkahan on tosiaan kohti toivottavaa tulevaa treenipaikkaani; käydään tänään hankkimassa kaverini kanssa salijäsenyydet! Viimeisimmästä sali"treenistä" on vierähtänyt jo varman puolitoista vuotta, mut hei, jostain sitä on taas aloitettava. Todennäköisin vaihtoehto tällä hetkellä lienee Elixia, eli sieltä meitsin sit löytää hikoilemasta truu-fitnesspimujen keskeltä.

Huomenna koittaa lähtö mamin kanssa Berliiniin, ja täytyy sanoa, että oon parin päivän visiitistämme varsin innoissani! Breikki saa loman aina tuntumaan pidemmältä, ja onhan Berliini varsin viihtyisä kaupunki. Kerran olen siellä aikaisemmin käynyt, ja vaikka moni historiallinen nähtävyys onkin tullut nähtyä, niin täytyy sanoa, että uskon saavani niistäkin tällä kertaa enemmän irti (hissa kolmonen for the win).

PS Onnistuin saamaan huonon olon tän dösäkirjoitteluni ansiosta. Great :-D

2 kommenttia:

  1. En ymmärrä miten en oo sun blogiin törmännyt aikaisemmin, aivan ihana! Oot tosi taitava kuvaamaan ja sulla on tosi kiva tyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaus tulee nyt auttamattomasti myöhässä, mutta kiitos! ♥ Ihana kuulla :>

      Poista