lauantai 7. joulukuuta 2013

pidennetty viikonloppu


Muutama aiheeseen sinäänsä liittymätön kuva itsenäisyyspäivältä. Olisin kovin mielelläni lähtenyt kuvailemaan kotipihaa pidemmälle, mutta nytkin jylläävän flunssan vuoksi näin parhaaksi luikkia takaisin sisätiloihin. Perjantaina uhmasin alkavan sairauden oireita ja lähdin pikkujouluilemaan. Varsin hauska ilta, joten en kadu, mutta kieltämättä fiksumminkin olisi voinut toimia: tyhmästä päästä kärsii nyt sit koko kroppa.

Eilinen sujui osittain myös kipeilystä johtuen varsin rauhallisesti kotona möllöttäessä. Saunassa tuli näin stereotyyppistä suomalaisuutta kunnioittaen käytyä, mutta leivotut suklaahippukeksit olivat sit jo jenkkityylisiä. Toisaalta sauna oli varsin onnistunut ja leipomukset niinkään eivät, pidettäköön tätä siis selvänä merkkinä. Täytyy kuitenkin sanoa, että musta nää "mielenosoitukset" ja niihin liittynyt Suomen lipun polttaminen saavat vain ja ainoastaan olon surulliseksi ja häpeämään nää neronleimaukset suorittaneiden henkilöiden puolesta.

Muutaman päivän sisälläolo on tehnyt periaatteessa hyvää, mutta pikkuhiljaa olo alkaa tuntua siltä, että ulkonakin tekisi mieli näyttää naamaansa. Ellen nyt yön aikana saa vielä keuhkokuumetta, niin tarkoituksena olisikin käydä huomenna katsomassa Vihan liekit! Olin kirjasarjan mieletön fani yläasteen tienoilla, joten leffat on tietysti yksinkertaisesti pakko nähdä. Ensimmäinen osa on luettu sellaiset seitsemän kertaa, ja uskon, että edelleen saattaisin tirauttaa muutaman kyyneleen.

Tällä kertaa nostalgiamusana Ratatia, joka tuli tutuksi seiskaluokan tienoilla. Parin vuoden epäaktiivisemman kuuntelun jälkeen kuulostaa kyllä taas mielettömän hyvältä!


Oon pitkästä aikaa taas alkanut katsoa Madventuresin toista tuotantokautta läpi, ja hitto, mikä reissukuume tässä nouseekaan! Tällä hetkellä unelmissa siintää (kuten varmasti monella muullakin nuorella) haave reissailusta jo lukion jälkeen, mutta saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mikä käytännössä on realistista. Sen kuitenkin tiedän, että jonkinlainen pidempi reppureissaus tulee kyllä vielä elämän aikana tehtyä.

2 kommenttia: