tiistai 3. joulukuuta 2013

eilisen asukuva


Monesti asukuvien kuvaaminen jää väliin huonojen hiusnaamakehovaatelistajatkuuvaan-päivien vuoksi, mutta vielä useammin syy on siinä, että en yksinkertaisesti kehtaa pyytää kavereitani kuvaamaan. Suurinta osaa kun ei oikeastaan kiinnosta tuon taivaallista kuvailla pönöttämistäni ja varpaiden tuijottelua. Ihan ymmärrettävää :-D Poikaystävä tuntuu ainakin näiden kuvien perusteella potentiaaliselta (ja riittävän suostuvaiselta) räpsimään kuvia, joten toivotaan, että uusi hovikuvaaja (? käyttääkö kukaan enää tätä sanaa) on syntynyt!

Viime päivät ovat olleet melkoisen uuvuttavia, ja äidin herättelemänä havahduin itsekin tänään siihen, että nyt  pari viimeistä viikkoa ennen ja jälkeen koeviikon olen ollut aika kierroksilla. Tämän seurauksena  mieliala on heilahdellut kettuuntuneen, ylivilkkaan ja totaalisessa simahtamispisteessä olevan välillä. Ikäviä asioita on tapahtunut niin omassa kuin muidenkin elämässä, mutta toivon, että tästä nyt lähdettäisiin pikkuhiljaa kohti vähän rauhallisempaa tahtia, perushyvää oloa ja sitä, että mielekkäistä ja arvokkaista asioista elämässä tulee nautittua.

Tänään onkin tarkoitus mennä aikasemmin nukkumaan ja toivottavasti saada loppuviikko paremmalle mallille. Yritän tehdä tässä pieniä muutoksia elämän (ja etenkin koulun) rytmityksen lisäksi myös elämäntavoissa, ja vihdoin sain varatuksi ensi viikolle personal trainer -ajan! Tähän asti huhkimiseni on ollut varsin yksipuolista, joten toivotaan, että sporttilaiffi lähtisi nyt toden teolla käyntiin :-D Tarkoituksenani on myös vähentää sokeria ja säästää herkut viikonlopuille, mikä näin väsyneenä elimistön huutaessa sokeripiikkiä vereen tuntuu kovin vaikealta. Itsekuria vain.

4 kommenttia: