tiistai 31. joulukuuta 2013

ja sit mennään


Asu ei enää kuvassa näytä niin kivalta (eikä kuva itsessään kovin hyvälaatuiselta), mut antaa mennä, niin saadaan jonkinlainen kuvitus vuoden viimeiselle (!) postaukselle! Liikaa aikaa mulla tässä valmistautumisen ohessa ei ole, mutta ainahan sitä ehtii meikkejä sutiessaan yhden postauksen pyöräyttämään.

Joulunaika on ollut jokseenkin puuhakasta ja mietittävää on ollut muutenkin paljon, joten en vieläkään ole varsinaisesti havahtunut ajattelemaan, että jälleen sitä sit oikeasti on yksi vuosi takanapäin. Ilman sen suurempia muistelujakin voin kuitenkin sanoa, että tää vuosi on ollut aivan mielettömän! Surullisia juttuja on tapahtunut, mutta ne hyvät muistot vievät aivan ehdottomasti voiton. Kesä oli aivan mieletön festarireissuineen ja Kiinanmatkoineen, vuosi alkoi Tansaniassa (jonne kyllä palaisin koska vain tahansa pidemmällekin matkalle) ja tänä vuonna on tutustuttu ja ystävystytty paremmin mahtavien tyyppien kanssa. Ja niin, aloin seurustella, ja ainakin toistaiseksi porskutellaan melko onnellisesti eteenpäin ♥ Välillä on ollut tietynlaista "henkisten rajojen" hakemista ja suurehkoakin ahdistusta, mutta kaikesta on onneksi päästy enemmän tai vähemmän yli.

Ennen kuin teksti lähtee menemään tajunnanvirraksi, toivotan kaikille onnellista ja ihanaa uutta vuotta! ♥ Omani sujuu kaverin kakkostupareita juhlistaessa, oh here we go again :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti