lauantai 28. joulukuuta 2013

puuhapäivät



Huh! Tuntuu, että viime päivien aikana on tullut oltua paljon liikenteessä, ja odotankin jo seuraavia tunteja, jotka pyhitän ihan vaan lukemiselle. Sorrun helposti ajattelemaan, että elämässä "täytyy" jatkuvasti olla menossa ja liikkeessä voidakseen nauttia ja olla tyytyväinen. Loppujen lopuksi sitten kuitenkin huomaan, että vähänkin liian pitkään jatkunut hektisyys ei tee hyvää. Uskon vahvasti siihen, että kaiken keskellä ihminen kaipaa ihan vain omaa rauhaa ja hiljaisuutta.

Eilen näin toista ystävää pitkästä aikaa (voittaa kieltämättä usein yksinolon), ja siinä samassa sit kierrettiin vähäsen alennusmyyntejä. Huhhuh. Täytyy sanoa, että lomalla on kyllä aika paljon parempaakin tekemistä :-D Hikistä, ahdasta, vituttavaa ja lopulta mielessä pyörii vaan, että onko nää rätit todella hermojen kiristymisen arvoista. Vähäsen ehkä myös (tekopyhää) ahdistumista kulutushysteriasta.

Tänään sit jätettiin muotihörhötykset (okei, H&M:n alusvaateosasto teki poikkeuksen) ja suunnattiin tyttöporukalla Heurekaan! Varsin nostalginen reissu, ja etenkin Mars-näyttelyn aikuisillekin sopiva painovoimakävelymikälie-testaus nostatti aidon riemun pintaan. Utelias mieli säilyköön hamaan loppuun asti. Mielenterveysnäyttely oli varsin kiinnostava, ja etenkin osio, jossa ihmiset kertoivat itse omista sairauksistaan, sai oikeasti herkistymään. Taustalla tosin voi olla hormonaalisiakin syitä, heh.

PS Usein lahjojen antaminen aiheuttaa pientä tuskastumista (kuten tänäkin vuonna, kun ylläripylläri homman olin aivan viime metreille jättänyt), mutta tänä vuonna tuntuu, että meni aika hyvin nappiin! Äidille antamani Laura Närhen uusin levy pääsi heti soittoon, ja vaikka toki biisejä on ennenkin kuullut, niin nyt omakin kiinnostus heräsi oikein kunnolla. Varsin kuunneltava levy!

PPS Hyvää synttärii Krije ja Ella ♥

4 kommenttia:

  1. Varsin ihania leidejä, huomenna (tänään) nähdään, hih ♥

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Varsinkin toi vika kuva on tosi söpö :) Oot muuten tosi kaunis ja sulla on ihana tyyli :)

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista