lauantai 1. kesäkuuta 2013

kesäkuun ensimmäinen



Huh. Tää viimeinen kouluviikko on ollut yhtä hulinaa ja vilskettä, joten tämänkin postauksen kirjoittaminen etenee silmät pahemman kerran ristissä. Vielä kuitenkin tämä ilta jaksetaan, sillä muutaman tunnin päästä osoittaa nokka kohtia Ruttista. Huominen kulunee sängynpohjalla.

Tällä viikollahan on hoidettu vielä kaksi koetta, hengailtu Ruttiksessa grillaillen ja hyvästä säästä nauttien, otettu turpaan Norssilta kamppailupäivänä, järjestetty ressuille ykkösbileet (ja samassa yhteydessä saatu aivan loistavat tervehdykset paikan omistajilta :-D tie kutsuu sitten Siwan kassalle), dagen efterinä juonnettu kaksi kevätjuhlaa ja eilen vielä illalla käyty heittämässä talviturkki illan hämärtyessä Hietsuun. Oon ehdottomasti nauttinut tästä viikosta, mutta yöunien vähentyessä on myös pikkuhiljaa kroppa alkanut vihjata, että levätäkin voisi. Kuulemma selvisin juontourakasta kunnialla, mutta voin myöntää, että ensimmäisessä juhlassa ei tunnin seisominen 10cm koroissa juuri naurattanut... :-D

Mieli ei pysy kaikessa härdellissä ihan perässä, ja tässä on tullut myös hönöiltyä tavallista enemmän. Ensi viikolla olisi sitten tarkoitus ottaa ihan vaan rauhassa ja antaa palautumisaikaa kuitenkin melko rankasta lukiovuodesta. Reilun viikon päästä kutsuukin sitten jo Hultsfred, ihan hullua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti