perjantai 7. kesäkuuta 2013

miltä kesä näyttää?


Tältä se näyttää, enkä kyllä voisi olla onnellisempi. Ensimmäisen kesälomaviikon aikana on kotona käyty lähinnä kääntymässä ja nukkumassa, ja kuvistakin loistaa nää pahimmat (ja siksi juuri myös parhaimmat) kesäkliseet: on grillausta, jätskitötteröö, Stadikkaa, biitsii ja kaikkea sitä, mistä ihana kesä rakentuu. Kuvia tuli aikamoinen pläjäys, mutta kun tää kesä on aina niin kovin lyhyt, niin nautitaa nyt täysillä! Jossakin kohtaa kesää tietysti tulee se vaihe, kun tahtoo oikeasti vaan nollata, lueskella nurmikolla ja olla, mut toistaiseksi tullaan ja mennään tukka putkella.

Viipottaminen jatkuu, sillä tänään on vuorossa Aviciin keikka. Kaiken härdellin keskellä tää tuli vähän puskista, mutta oon kyllä ihan mielettömän innoissani! Kajarit ovat tässä muun perheen iloksi jo hyvän aikaa pauhanneet, mut voi että kun fiilis vaan nousee.

Palaan kesän mittaa myöhemmin pidempien sepustelujen kanssa, mutta tänään loistakoot kuvat pääosassa. Ensi viikolla on jälleen hiljaista, sillä keskiviikkona kutsuu lentokenttä, Ruotsi ja Hultsfred. Iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti