keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

valkoiset kengät part 2

042_01 042_02 042_03 042_04 Lenkkikamat ovat olleet päällä jo muutaman tunnin, mutta kummasti sitä edelleen kökötetään läppärin edessä. Oon sentään mm. siivonnut kuva-arkistoja ja hoitanut koneen tietoturva-asetuksia tässä pötkötellessäni, mutta vaikka oon tehnyt tässä vähän muutakin kuin sellanut Tumblria tai Demiä (voi jeesus), tuntuu tää päivä vähän turhalta. Jos sitä kohta saisi itsensä liikkeelle ja salin tai lenkkipolun kautta kirjakauppaan ostamaan kyniä ja vihkoja, wuhuu :-D Toisaalta tylsistymispäivät tekevät todella hyvää aina silloin tällöin. Ehkä tässä innostuu jopa maalaamaan! Juhannuksena sit on viimeistään taas menoa ja melskettä, kun kaverin 18-vuotissynttärit kutsuvat.

Valkoiset kengät ovat näkyneet kahdessa edellisessä postauksessa, ja voi että miten niistä tykkäänkään! Näyttävät tosin varmaankin aivan järkyttäviltä viimeistään ysärimuodin hiipuessa, joten käytetään niitä nyt ahkerasti varpaat ja kantapäät rakoilla. Nyt sitten taas voisi kesällä keskittyä muihin huvituksiin ja olla ostelematta (etenkin, kun oon kerrankin onnistunut ja saanut ruksittua nimenomaan niitä tarpeellisia juttuja ostoslistalta). Poden tällä hetkellä kulutustottumuksistani huonoa omatuntoa, sillä vaikka shoppailu ei varsinaisesti lukeudu harrastuksiini, niin etenkään vaatetuksen suhteen en kyllä ole tehnyt kovin ekologisia tai eettisiä valintoja. Oikeasti taitava pukeutujahan on se, joka hyödyntää pienestä arsenaalista jokaisen helmen, eikös?

PS Mun oli tarkoitus laittaa blogiin keksiresepti, mutta koska söin jo kuvissa tarvittavan rekvisiitan, niin laitetaanpas vaan linkki. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti