sunnuntai 14. syyskuuta 2014

tb

Suurin osa postauksista taitaa kyllä olla enemmän tai vähemmän throwbackkia menneisiin aikoihin, mut näillä mennään. Asu on ensimmäisiltä koulupäiviltä elokuun puolivälistä, ja iloiseksi yllätykseksi(?) täytyy sanoa, että sillä olisi pärjännyt vallan mainiosti vielä näin syyskuussa. Ainoa ärsytys ihanissa syysilmoissa on se, miten vielä pariin viikkoon en niistä voi nauttia täysin puhtaalla omatunnolla, ja sit sinä kauniina vapauden päivänä ollaankin jo askel lähempänä loskakelejä.

Toisaalta en voi kyllä väittää myöskään, että sitä oltaisiin pelkästään opiskeluolosuhteiden uhreja. Tänään taas nimittäin tuli ahkeran enkun ylppärin rustaamisen lisäksi katseltua vähintään yhtä suurella tarmolla (ja häpeäkseni myönnettävä että ainakin kaksenkertaisella mielenkiinnolla) yhtä tosi-TV:n kirkasta helmeä: Sinkkulaivaa! Niin joo ja selasin kans muutamaa keskustelupalstaa kyseisen sarjan tiimoilta. Tää taitaa olla sitä "quilty pleasurea" parhaimmillaan.

PS Olin repiä pelihousuni, kun bongasin yhdestä viimeisimmästä enkun ylppäristä luetunymmärtämistehtävistä katkelman Donna Leonin jostakin kirjasta. Siellähän se Brunetti taas seikkaili! Arjen pienet ilot on niitä parhaita iloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti