sunnuntai 21. syyskuuta 2014

diipaduu

Näin lokakuun lähestyessä saa elokuisista kuvista katsella kaihoisin mielin niin rusketusta kuin ilmeisesti ensi viikosta alkaen myös paljaiden säärien edustamia lämpötiloja. Sopivasti ihanista syysilmoista päästään juuri ylppäreiden (viime postausten sana numero yksi, ehh) loppuessa, mut eiköhän perjantaina salista ulos astuttaessa fiilis ole joka tapauksessa melko korkea. Tulkoot vaikka kissoja taivaalta.

Perjantaiaamuna hikoilin jännittäessäni Maikkarin kameroiden edessä, ja niin sitä sit höpöteltiin huikeat kymmenen sekuntia kympin uutisissa lukion tuntijakouudistuksesta! Terkut kaikille kys. pätkän nähneille tutuille, asiallisuudesta ei ainakaan ollut puutetta. Oh well, mahdollisella seuraavalla kerralla (?) vähän enemmän rentoutta ja vähän vähemmän kirjakielta.

Nyt on vielä tavallistakin vähemmän asiaa, sillä viimeisen viikon aikana en ole kyllä tehnyt niin yhtään mitään. Tääkin postaus on lähinnä lukemisen välttelyä, sillä hienosti vielä viimeinen psykankirja odottaa kutsuvana tuossa puolen metrin päässä. Ensi viikolla on koeviikko ja näin ollen vielä tuplasti enemmän aikaa lukea, toivottavasti hyvin suunnittelemani loppuspurtti onnistuu. Tarkoituksena olisi täten palata vasta ensi viikonloppuna (jolloin välttelyn kohteena on matikankoe, joka tosin varmaan menee kuusituntisten pusertamisten jälkeen kuin vettä vaan). Tsemppiä vielä kerran viimeisten kokeiden kanssa tuskasteleville ja haistakaa kettu te onnekkaat, jotka olette syksyn osalta jo oman duuninne tehneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti