lauantai 13. syyskuuta 2014

haaveita



Kappalevalinta on jokseenkin random, mutta kaiken hoilotuksen keskellä toistetaan Venetsiaa ja se riittäkööt. Mulla meinasi puoli tuntia sitten päästä itku, kun luulin Venetsiassa ottamieni kuvien kadonneen brittiavaruuden syövereihin. Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin, sillä onnistuin löytämään yhden hukkaamakseni luulleen muistikortin ja sen kätköistä reissukuvat.

Tääkin aamupäivä oli tarkoitus viettää tehokkaasti nenä kiinni kirjassa, vaan toisin kävi. Olen napostellut Serina-keksejä (joiden nimi on puheissani vaihdellut Luciasta Serafinaan mut ei se niin justiinsa) ja uppoutunut ties kuinka monetta kertaa Donna Leonin kirjoihin ja komisario Brunettin maailmaan keskelle Venetsiaa. Visiittimme äitini kanssa kyseiseen kaupunkiin heinäkuun puolivälissä oli aivan mielettömän onnistunut (ja yllättävän turistiton), ja nyt mieli haikailee takaisin. Itse asiassa pääsin muutama viikko siihen pisteeseen, että keksin haluavani aikanaan yliopistovaihtoon Venetsiaan! Tää tosin on tällä hetkellä yhtä paljon mun ja äitini haave, sillä ainakin yksi innokas vakivierailija on ilmoittautunut... Vielä tässä ollaan vähän vaiheessa, mut ainahan sitä saa ja pitää haaveilla. Venetsian yliopistossa on nykyisen tietoni mukaan tarjolla ennen kaikkea muotoilua ja taidehistoriaa, joista kumpikaan ei varsinaisesti kuulu mielenkiinnonkohteisiini, mutta eiköhän tässä jotain keksitä. We'll see!

Ennen toteuttamissuunnitelmien laatimista olisi tietysti melko kätevää hankkia täältä Suomen päästä yliopistopaikka, joten eiköhän nyt ole taas aika palata muun kuin dekkarikirjallisuuden maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti