maanantai 6. toukokuuta 2013

vappuhulinat




Toukokuu porskuttaa eteenpäin, ja näin ollen oon periaatteessa vähän myöhässä vappufiilistelyiden kanssa, mut koska blogi ei vapun aikaan ollut vielä olemassakaan, annettakoon tämä anteeksi.

Tältä se sit näytti! Vappu oli ihan hauska, ainakin alkuillasta. Odotukset olivat etukäteishypetyksen vuoksi kuitenkin turhan korkealla, joten valitettavasti mihinkään megavapun tunnelmiin ei sit kuitenkaan päästy. Ilta sujui muiden ressujen (näin niitä yksityiskohtia meikäläisestä kans tänne tipahtelee) tapaan Ruttiksessa, ja tunnelma oli kyllä pääosin vallan mainio! Univelat tosin olivat melkoiset, joten suunnitelmien vastaisesti olin käpertynyt kaverin sohvalle tyytyväisenä nukkumaan jo varmaankin yhden aikoihin :-D

Illalla piti vaihtaa lämmintä päälle, mut koulussa pompin vielä hymy korvissa pupuksi sonnustautuneena. Olin edellisenä päivänä vannonut, että en laita mitään mautonta päälleni, mut, noh :-D Onneks vappu on vaan kerran vuodessa. Vähissä vaatteissa hilluminen sitten teki sen, että oon nyt ollut koko viikonlopun ja tän päivän kipeänä. Success.

Ylle linkattu biisi ei varsinaisesti muuten kuulu musiikkimakuuni, mutta vappupäivän aamuna tuli tätä ja herran muuta tuotantoa popitettua repeatilla. Nyt vähän harmittaa se Bieberin tervetulo-minkälie-tapahtuman missaaminen, tätä kun pääsis hoilottamaan eturiviin niin ai että!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti