maanantai 6. toukokuuta 2013

and here we go again



 
Huh. Tuntuupa hassulta palata jälleen pitkästä aikaa blogin kirjoittamisen pariin, mut eiköhän tää tästä pienen hapuilun jälkeen lähde!

Olen siis Lilja, lukioikäinen tyttö Helsingissä, ja näin viiveellä talviunilta heränneellä innolla laittamassa Tiikerililja part kakkosta pystyyn. Blogin kirjoittamista olen harrastanut enemmän tai vähemmän säännöllisesti 13-vuotiaasta, joten tässä on kyse kutakuinkin tutusta hommasta. Alkuperäisen Tiikerililjan kirjoittaminen alkoi loppumetreillä syystä tai toisesta tökkiä, ja koska kyseisen blogin postauksista on luettavissa mielestäni turhankin paljon yläasteaikaisia juttujani, päätin aloittaa ns. puhtaalta pöydältä :-) Mikäli jota kuta alkoi kiinnostaa, löytyy tää part ykkönen varmasti pienen googlailun jälkeen. Muutaman kuukauden ajattelin vanhaa blogiani pitää näkyvillä, ja sitten haudata sen internetin syövereihin vain omien silmieni nähtäväksi.

Kirjoittaminen tuntuu hiukan jähmeältä näin muutaman kuukauden tauon jälkeen, mutta periaatteessa nautin kyllä tästä hommasta kovin. Bloggailuni on ollut kaiketi sinne lifestyle-suuntaan menevää (miten omaperäiseksi tunnenkaan itseni näiden sanojen jälkeen :-D). Asukuvia voi todennäköisesti tähänkin osoitteeseen odottaa, seurana sit tottakai muka-hauskaa läppää.

Koskaan en ole bloggaamisella suurta suosiota saavuttanut (tällekin lienee ihan syynsä... :-D), mutta koska tässä on silti eteenpäin jo useamman vuoden ajan puurrettu, voisin väittää, että ainakin jonkin verran tätä tulee tehtyä ihan vaan omaksi iloksi. Vaikka tottakai blogi on julkinen foorumi ja näin ollen kirjoittajan osalta aina jonkinlaisen sensuurin kohteena, toimii tämä itselleni myös eräänlaisena nettipäiväkirjana :-)

Aloituspostausten kirjoittaminen on mielestäni hankalaa: punainen lanka tuppaa katoamaan, ja myöhemmin huomaan, etten ole toteuttanut sitä alkuperäistä tarkoitusta ja kertonut jotakin itsestäni. Hups. Joka tapauksessa, tervetuloa siis vain lukemaan! Ulkoasu tulee todennäköisesti pysymään simppelinä ja kuvat suurehkoina, mutta eiköhän pientä hienosäätöä tässä vielä tapahdu.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, ihastuin tuohon risti koruun!
    Vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta blogilta, jään seurailee!
    www.everydayfashion1.blogspot.com <-- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi, jos tykkäsit!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ja mukava kuulla, että tykkäät! :-) Hehe, ensimmäinen kommentti blogissa antoi nyt vielä lisäboostia tähän alkavaan postailuun.

      Käyn kurkkaamassa! ;-)

      Poista