maanantai 17. maaliskuuta 2014

onni on kaksikymmentä varvasta


Vielä muutama kuva maanantai-illan matikanopiskelujen ratoksi. Oon kovin fiiliksissä niin otsikossa komeilevasta itsekeksitystä "aforismista" kuin myös tuosta alimmasta varvaskuvasta ( jonka tarkoitus ei sittten ole olla millään tavoin inhorealistinen). Valitettavasti vaan muut eivät ole olleet ihan samalla tavalla tässä fiilistelyssäni mukana :-D Noh, ei se mitään, kunhan oon vaan itse tyytyväinen.

Ajatus ei oikein luista, sillä katkonaisten yöunien vuoksi oon ollut koko päivän vähän kuutamolla ja lähinnä toivonut pääseväni aikaisin nukkumaan. Onneksi meistä jokainen on oman itsensä herra, joten kohta sit vaan nukkumaan mars! Kauniita unia ja varpaiden kuvia.

1 kommentti:

  1. Moi Lilja! Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista, jos mainitsen liian henkilökohtaisia nimiä yms. Mutta siis asiaan: ihanaa nähdä, että ootte Mishan kanssa löytäneet toisenne ja kun hyvin menee niin antaa mennä vaan! Jo sillon pieni ikuisuus sitte vietetyillä Helmin 18v. synttäreillä kattelin että kylläpä olisitte kivan näköinen pari ja ilmeisesti itse ajattelette samoin kun seurusteluun asti olette päätyneet:P Kuka lie keksinyt senkin suomalaisen sananlaskun kuin ' Kel onni on, onnen kätkeköön'. Mutta onneksi se on vain sananlasku, sillä oikeassa elämässä saa olla just niin isosti onnellinen kuin huvittaa, ken ei sitä kestä, etsiköön oman onnensa jonka saa sitten vapaasti kätkeä:D kiva nähdä, että rakkautta riittää vielä Ressussakin, itse tosin löysin oman prinssini Norssista:P kerro paljon terveisiä OPKH:hon! Ihanaa kevättä ja vielä parempaa kesää! T: Emilia (kyllä, juurikin se rintamakarkuri, joka pakeni ressusta ratakadulle haha)

    VastaaPoista