tiistai 4. maaliskuuta 2014

jännittää, jännittää


Ilmassa on sekä hyvänlaista että pahanlaista jännitystä. Pahanlaisen jännityksen aiheuttaa tällä hetkellä ylihuomenna odottava MAA9-koe, joka voi mennä oikeastaan ihan miten vain. Viimeisenä puolenatoista viikkona en oo saanut juurikaan mm. blogin kanssa mitään aikaiseksi, koska "oon kerrannut matikkaa", kun sit tosiasiassa lukemisen tosissani aloitin peräti toissapäivänä. Noniin :-D Se, tulenko oppimaan kurssin asiat tässä seuraavan puolentoista vuorokauden aikana, on aika arpapeliä, mut yritys on ainakin kova. Nyt ainakin aivot ovat matikkapäivästä sen verran höttöä, että paras vaan mennä nukkumaan.


Vaikka todella havahduttuani tuohon uusintaan on stressitaso ollut melko korkea, niin voi vitsit miten ihanan keväinen fiilis ulkona vallitseekaan! Tällä viikolla oon hiihtänyt tennareissa ja kumppareissa (vaikka en juuri merkeistä perusta, niin kyllä ne mustat pitkät Hunterit ovat aika kivannäköiset) ja toivon, että keväiset (vaikka sitten sateiset) kelit nyt jatkuisivat sit hamaan kesään saakka.

Viimeiset kaksi kuukautta ovat hurahtaneet ihan silmissä, vaikka tuntuu, että en ole saanut juuri mitään (etenkään koulun tai blogin suhteen) valmiiksi. Viikonloppujen katoamisen syyksi joudun tunnistamaan jatkuvan 18-vuotissynttäri-hippaloinnin (missä ei sinänsä ole valittamista, mut eihän tää yleiselle vireystasolle kovin hyvää tee :-D), mut muuten oon kyllä elänyt vähän koomassa. Toivotaan, että kevätmieli riittää nyt nousemaan tästä löllöily-suosta, sillä onhan se niin, että aktiivisena on vaan parempi mieli kuin hirveän passiivisena.

PS Oon koko talven ollut myös aika pihalla maailman menosta tän kuplaelon ansiosta, mutta tähän tulkoon kanssa nyt sit muutos! Esimerkiksi Ukrainan kriisi ei ole niin hyvin hanskassa, kuin haluaisin, mutta torstaina perehdyttäköön tähänkin. Vaikka ketään muuta ei todennäköisesti kiinnosta hevonkettuakaan, kuinka yleissivistynyt tai perillä ajankohtaisista uutisaiheista/tapahtumista olen (muistakin kuin uusimmista Demi-keskusteluista, en itse kirjoita mutta oon ihan koukussa kys. keskustelupalstaan blaah), niin nyt tuntuu musta itsestäni siltä, että on korkea aika vähän katsella ympärilleen enemmän ja säännöllisemmin.

PPS Viidenteen aiheeseen vielä! Voi hitsit miten innoissani oon kesästä, sillä näillä näkymin lähdetään pienehköllä porukalla Bråvalla-festareille Ruotsiin <3__<3 Viimevuotisesta reissusta Hultsfrediin löytyy täältä blogista muuten postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti