maanantai 23. syyskuuta 2013


Viikonlopusta saakka oon ollut aika lailla linnoittautuneena sisätiloihin. Tänään nimittäin starttasi vuoden ensimmäinen koeviikko, ja huomenna alkaa sit oma koerupeamani leppoisasti matikankokeella. Great. Noh, ennenkin ne ovat hyvin menneet, joten pidetään sormet ristissä ja toivotaan, et tehtävien laskemisesta edes vähän sinnepäin on apua. Tosin myönnetäköön, että aika iso osa viikonlopusta kului kans erään tietyn herran kainalossa nyhjäten. Villi elämä, mut mikäs siinä :-D

Syksyn ensimmäiset kynttilät on sytytetty (oon ihan ylpeä, nää samaiset kynttilät ovat olleet pöydälläni jo useamman vuoden... kummasti on aina nää "syksyfiilistelyt peiton alla kirja kädessä kynttilänvalossa kyhjöttäen" väistyneet mm. datailun tieltä :-D) ja muutenkin kesävaatteiden syrjään laittaminen ja lenkkikenkien jalkaan vetäminen on jo jonkin aikaa valmistanut pimeämmän vuodenajan saapumiseen. Vielä toistaiseksi fiilis on varsin mainio, joten toivotaan, että tällä samalla perustyytyväisyydellä selvitään vähintään lumentuloon asti.

Viime viikkoina oon oppinut syömään sushia, ja sitä onkin sit vedetty ihan kunnolla! Kouluni lähellä on Happy Food Garden (ihana :-D) -niminen ravintola, jossa tulee säännöllisesti vedettyä sushi- ja kinkkisafkaöverit. Nam. Rahanmenoa ei voi estää, mut niinhän se menee, et hyvä ruoka, hyvä seura ja erityisen hyvä mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti