tiistai 17. syyskuuta 2013

hupsis, hipsis, hopsis


Hui. Fiilikset olivat tässä elo-syyskuun aikana melkoisen henkilökohtaisista syistä paikoin melko alhaalla, mutta vaikka nää samat tekijät vaikuttavat edelleen, niin täytyy sanoa, että oon nyt aikalailla melkoisen onnellinen. Vuoden kestäneen on-off-draamailun jälkeen nyt sit seurustelen (!), ja täytyy sanoa, et vaikka noissa asukuvissa hymy onkin aika ujo, niin yleisesti ottaen se kyllä ylettyy korvasta korvaan. Muutenkin on sellainen tunne, että ihmissuhteet ovat varsin hyvällä mallilla.

Vaikka kaikenlainen harrastaminen onkin jäänyt nyt syksyllä vähemmälle (mikä on täällä blogissakin lupailuista huolimatta näkynyt hehe), niin tuntuu, että aktiivinen on silti saanut olla. Etenkin koulun puolesta oon järkkäilemässä vähän siellä sun täällä, mut täytyy myöntää, et nyt kesän jälkeen se on tuntunut varsin kivalta! Viimeksi tänään oon ollut mukana säätämässä mm. risteilyjuttuja: laivalle tosiaan karataan keskellä koeviikkoa, ehheh.

Vähän tällainen höpöttelymoodi on päällä nyt kun yritän miettiä, mitä kaikkea tässä oikeastaan kuuluu. Oon kunnostautunut (kaksi kertaa laittanut lenkkarit jalkaan) lenkkeilyn saralla, ja mua vähän harmittaa, et jätin niille tanssitunneille ilmoittautumisen väliin. Voisin kuulostella, josko sinne mahtuisi vielä mukaan, tai sit repäistä ja kunnolla liittyä tähän pari vuotta sit muotiin tulleesseen (?) salimaailmaan! We'll see.

Ensi viikolla starttaa koeviikko, ja koska tää jakso on ollut aika rento (mikä sit valitettavasti on näkynyt yleisessä opiskelun tasossa ja etenkin siinä "vähän vaan hommaa, kyl sit vielä ehtii" -ajattelussa), joten voisin luku-urakan ohella vaikka käydä pitkästä aikaa koneen syövereihin kertynyttä kuvamateriaalia läpi! Katotaan luonnistuuko Gimpinkään käyttö enää, mut yritys tulee ainakin olemaan kova :-D

2 kommenttia:

  1. ihana Lilja!! <3 aww ootte niin hyvä pari!

    ja hihhih toi omppu tuol takana on söpö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! ♥ Haha, voi yksinäistä, en huomannutkaan tota kuvaushetkellä! :-D

      Poista