keskiviikko 25. syyskuuta 2013

hymynaamoja


Kaksi takana, kolme edessä. Suoritustasostani kokeiden suhteen en osaa sanoa juuta tai jaata, mut muuten koeviikko on kyllä lähtenyt mukavasti käyntiin! Taustalla on kyllä kieltämättä jatkuva ahdistus ja myös huono omatunto (kakkosvuoden easyin jakso ja silti opiskelutaso on ollut vähän niin ja näin), mut toisaalta oon innoissani tulevien viikonloppujen suunnitelmista. Rikoin herkkulakkoni (säälittävää, tällä kertaa mulla vieläpä ois ollut säännöllisiä herkkupäiviäkin :-D) viidettäsadatta kertaa, mut pieni lohdutus on aina ihan hyvästä ja maailmassa nyt on isompiankin ongelmia.

Koulukuvat saapuivat tänään, ja tuun kyllä hyvälle mielelle oikeasti onnistuneesta kaverikuvastamme! Vaikka usein koulukuvissa on jokseenkin vaivaantuneen jäykkänä, niin kyllähän niistä kuitenkin kiva muisto jää. En tosin tiedä, mikä koituu kahden hiirimaton kohtaloksi, joissa molemmissa koreilee meikäläisen naama... Todettakoon, että sain nämä ilmaiseksi, ja muutenkin. Äidin idea :-D

Pieni stressi on saanut toisaalta myös hyvän opiskeludraivin päälle, ja vaikka sisäistämisaste ei ehkä olisikaan niin huippu, niin oon kuitenkin ollut nyt parin päivän ajan jokseenkin ahkera. Seuraavaksi alkaakin valmistautuminen perjantaiseen hissankokeeseen; Kansainväliset suhteet -kurssi on mielestäni oikeasti mielenkiintoinen, mikä toisaalta ehkä lisää jopa omia paineitani. Hmh.

2 kommenttia: