tiistai 2. heinäkuuta 2013

kohti etelää



Muutamia kesäkuvia menneeltä viikolta. Kamera ei ole kovin ahkerassa käytössä viime aikoina ollut, mutta välillä sekin on ihan virkistävää. Juhannuksenvietosta palattuani oon tehnyt ihan vaan rentoja kesäjuttuja ja hengaillut mahdollisuuksien mukaan rannalla. Perjantaina tuli nähtyä Kuningasidean keikka, ja päädyttiinpä sitä sit juttusillekin Väinön kanssa :-D Kavereiden kanssa oleilun lisäksi oon etenkin yön pikkutunneilla tapittanut erinäisiä tv-sarjoja mansikoita samalla popsien. Unirytmi onkin tän (ja Valtaistuinpelin, siinä vasta koukuttava kirja) vuoksi aikalailla päin perberiä, mut sekin on toisaalta vaan yks kesän merkki.

Tää tervehdys on samalla myös jälleen heipat vähäksi aikaa, sillä muutaman tunnin päästä kipuan koneeseen. Matka käy kohti Barcelonaa, jossa vietän seuraavat kuusi yötä. Oon innoissani pääsemään elämäni ensimmäistä kertaa Espanjan mantereelle! Barcelonassa varmasti myös otetaan kameran suhteen vahinko takaisin; kuvattavaa löytyy varmasti.

Juttu kulkee nyt todella kankeasti (sen siitä saa kun ei kirjoita), mutta oleellinen onkin tullut esiin. Nauttikaa heinäkuusta ja viikon päästä nähdään!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia :3

    cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oii, Barcelona! Vitsi ihanaa! :) Ja cool että luet Valtaistuinpeliä, ite luin sen aika lailla painamalla läpi viime kesänä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelona oli kyllä ihana kaupunki ♥ Otettiin aika iisisti, seikkailtiin pitkin vanhaa kaupunkia ja juotiin sangriaa :-D Ja joo, Valtaistuinpeli on nyt työn alla.

      Poista